Nieuws

Digital Transformation

SMS is nog springlevend

SMS-tijdperk voorbij? CM verstuurt nog miljarden berichten per jaar. En softwaremaker Gynzy maakt iPads in onderwijs bereikbaar. In Digital Transformation waren CEO van CM Jeroen van Glabbeek en de founder van Gynzy Rutger Peters te gast. 

Jeroen van Glabbeek is de CEO van CM, een bedrijf uit Breda met 200 werknemers. Ze versturen jaarlijks ruim 2 miljard smsjes voor banken, tv stations, politie, marketing bedrijven en nog veel meer in 193 landen. 

Leraren en leerlingen kennen Gynzy van de digibord software. Het bedrijf van Rutger Peters heeft het voor elkaar gekregen om samen met Apple voor 60 euro per kind per jaar iPads met Gynzy software aan te bieden. Dit maakt digitale hulpmiddelen opeens voor iedereen bereikbaar en maakt onderwijsvernieuwing mogelijk.

Het programma 'Digital Transformation' gaat over radicale digitale innovaties, met wekelijks ondernemende studiogasten en aandacht voor nieuwe technologieën en gadgets die ons leven gaan veranderen.

'Digital Transformation' wordt gemaakt in samenwerking met Mobiquity en is elke donderdagmiddag om 15.00 uur live te beluisteren op New Business Radio. 

De wekelijkse uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live