Nieuws

MPJC

Vandaag New Business Radio live vanaf Mediapark Jaarcongres!

Vandaag staat het Media Park in het teken van het Mediapark Jaarcongres (MPJC). Enn...New Business Radio is er de gehele dag LIVE! bij! Met achtergrond verhalen, reportages en ondernemende studiogasten.


MPJC: Act Global
Hoe voelt het om te zien dat het Witte Huis jouw videoplayer gebruikt? Hoe creëer je een totaalervaring die de kijkers versteld doet staan? Hoe is het om een van de grootste Youtube Channels ter wereld te hebben? De wereld ligt aan je voeten!

Op donderdag 18 juni vertellen Nederlandse pioniers je tijdens MPJC hoe zij het hebben gemaakt buiten onze landsgrenzen. Hun boodschap: Act Global! Met nieuwsgierigheid kijken we naar nieuwe devices, nieuwe experiences en nieuwe spelers. Zet je in op lineaire televisie of online? Gaat virtual reality verder met zijn opmars de wereld te veroveren? Hoe word je koploper op het gebied van online video? Met bijdragen van:

- Frank Botman
(Dasym) gaat in op de ontwikkeling van media bedrijven naar platform diensten en services, en welke rol China daarin gaat spelen
- Henk Hagoort (NPO) gaat in gesprek over de uitwerking van de toekomstvisie publiek mediabestel in het concessiebeleidsplan, en innovatie bij de NPO
- Eelko van Kooten vertelt hoe hij van Spinnin’Records een toonaangevend dancelabel maakt
- Jan Riemens van Zoomin.tv presenteert zijn visie op de online video markt
- Jeroen Wijering (JW Player) vertelt hoe de JW player de wereld veroverde

Inschrijven met korting
New Business Radio is als partner van MPJC betrokken bij dit innovatieve media event. Daarom kunnen we je een bijzonder aanbod doen. Registreer je met onze kortingscode en je krijgt maar liefst €50,- korting op een ticket!

Een ticket naar MPJC kost €275,-, maar als vriend van MPJC kunnen we je een mooie aanbieding doen. Gebruik onze vipcode XF948 6801 5D1F FB46 en je betaalt slechts €225,-. Schrijf je hier in.

Meer informatie? Bekijk hier de line up van sprekers, de opzet van het programma of wie zich al hebben ingeschreven voor MPJC2015. 


New Business Radio LIVE! vanaf het Mediapark Jaarcongres wordt mede mogelijk gemaakt door Promare Communicatie & Media en CallCenter Hilversum.

Luister live