Nieuws

Opening

New Business Radio feestelijk van start!

Vrijdagmiddag is op het Media Park in Hilversum het nieuwe internet radiostation New Business Radio feestelijk van start gegaan. Het station richt zich, als eerste Nederlandse radiostation, volledig op ondernemerschap, met innovatie en duurzaamheid als belangrijkste pijlers.


New Business Radio is er speciaal voor en door ondernemende mensen. Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio!

Zo komt New Business Radio met vernieuwende themaprogramma’s als ‘People Power’, over de kracht van mensen in organisaties, ‘Smart Technology’, over technische innovaties en de menselijke kant hiervan en ‘Duurzaam Bedrijfsleven’, over duurzaamheid als business. Daarnaast wordt gewerkt aan nieuwe formats over onder meer Media en Cultuur.

“We bieden met dit nieuwe station een platform voor mensen die hun nek uitsteken, risico’s nemen en kansen zien. Of het nu een jonge ondernemer is die zich net met zijn businessplan heeft ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of een ondernemende manager binnen een groot zakelijk omgeving, alle inspirerende verhalen zijn welkom. We zijn er voor en door deze ondernemende mensen”, aldus directeur Lars Schotanus van New Business Radio.

Luister live