Nieuws

People Power 21102024

Meer dan helft van organisaties meet onboarding niet

Glenn van der Burg sprak in People Power met Meghan Parinussa en Michel Geurts.

Ondanks grote investeringen, meet meer dan de helft van de organisaties de effectiviteit van hun onboardingprogramma’s niet. Dit roept vragen op: hoe bepaal je succes, hoe meet je het en hoe blijf je verbeteren? Te gast in de studio was Meghan Parinussa, Director of Customer Success & Implementation bij Appical, die haar inzichten deelde over succescriteria, meetmethodes en doorontwikkeling van onboarding.

Bij leren denk je snel aan een cursus, klaslokaal of een app. We leren het meest door te doen, maar hoe optimaliseer je werkplekleren en welke rol kan AI daarbij spelen? Michel Geurts, regional vice-president bij Cornerstone, vertelde er alles over in People Power.

Mensen maken het verschil in organisaties. Maar hoe haal jij het beste in je medewerkers naar boven? Hoe richt je een organisatie optimaal in? De antwoorden op deze vragen hoor je elke maandag tussen 14:00 en 16:00 uur in People Power!

People Power is hét online radioprogramma van Glenn van der Burg over de kracht van mensen in organisaties. People Power richt zich op managers, ondernemers en professionals die hun organisatie beter wil laten presteren en hun mensen gelukkiger willen maken in hun werk. Met gasten in de studio, telefonische interviews en de laatste inzichten uit wetenschap en managementliteratuur in vogelvlucht.

Luister live