Nieuws

Your Next Step 14102024

Carrière in de techniek? Aditech biedt je de volgende stap

Een nieuwe aflevering van Your Next Step gemist?

Iedereen maakt tijdens z’n carrière talloze keuzes die je verder helpen in je professionele loopbaan. Al die beslissingen zijn belangrijk, maar soms niet eenvoudig om te maken. Ze hebben namelijk altijd een grote impact op het verdere verloop van je loopbaan. Hoe maak je die keuzes en hoe helpt je werkgever daarbij? Hoe groei jij mee met de ambities van het bedrijf waar je werkt?

Bij Aditech draait het om vakwerk in de technische installatiebranche. Het bedrijf is gespecialiseerd in het regelen van vast en tijdelijk werk voor technici in uiteenlopende sectoren, zoals woningbouw, utiliteit en industrie. 

Van de renovatie van het Tweede Kamergebouw, tot de bouw van het Isala ziekenhuis in Meppel en de beveiligingsinstallaties bij Defensie, werkt Aditech aan verschillende herkenbare projecten. Wat het werk bijzonder maakt, is dat er ook kleinere, lokale klussen gedaan worden, zoals het aanpassen van een meterkast voor zonnepanelen bij een familie in Uden.

Wat zoeken ze in nieuwe collega's en hoe zien de vrijdagmiddagborrels eruit? Glenn van der Burg ging erover in gesprek met Martijn Lussenburg en Bram Pons van Aditech.

Your Next Step
Wat is de volgende stap in jouw carrière en hoe ga je die zetten? Heb je meer kennis nodig? Andere vaardigheden? Moet je je meer profileren als expert of ben je toe aan een andere werkgever? In Your Next Step krijg je inzichten van experts, hoor je inside information van de mooiste werkgevers en vragen we bijzondere mensen naar hun carrière. 

In Your Next Step praat presentator Glenn van der Burg over die belangrijke keuzes. Samen met werknemers, managers en beslissers praat hij met jou over de plek waar je misschien wel het meeste tijd doorbrengt: je werk. Wat wordt jouw volgende stap?

Het programma is ook terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live