Nieuws

111024 People Work Technology

Zorgmedewerkers in control

People Work Technology stond dit keer in het teken van ICT in de zorg.

Richard Bordes sprak met Ronald de Vries, CEO van Yourizon, over alarmeringssystemen in de zorg. Yourizon is marktleider op het gebied van kritische alarmeringsoplossingen in de Cure-sector. Ronald deelde hoe deze systemen veiliger en gebruiksvriendelijker worden voor zowel patiënten als zorgmedewerkers.

Verder bespraken Jeroen Kooiman en Dennis de Dreu van Verkerk Healthcare het zorginformatieplatform NOVI. Dit platform helpt zorgverleners met actuele gegevens op het juiste moment, waardoor de zorg persoonlijker en efficiënter wordt.

Ook waren te gast Elza de Haan van IT-Value en Sellassie Attiogbe van AvePoint. IT-Value werd op het recente Klanten- en Partner Event van AvePoint uitgeroepen tot Partner van het Jaar. Ze deelden hun ervaring en visie op IT-optimalisatie en samenwerking.

Tot slot sprak Richard Bordes met Philip Voogt, oprichter van Aangetekend Mailen, over hun veilige digitale platform voor het verzenden van belangrijke documenten.

People Work Technology wordt elke tweede vrijdag van de maand, van 14:00 tot 16:00 uur, live uitgezonden op New Business Radio en is achteraf terug te luisteren via alle bekende podcastkanalen.

Luister live