Nieuws

11102024 future friday

Meer inkomsten en een probleem minder voor boeren

Een nieuwe aflevering van Future Friday gemist?

Hoe dragen boeren bij aan de energietransitie? Wat gebeurt er als verzekeraars en energiebedrijven de handen ineenslaan? In deze aflevering van Future Friday op New Business Radio hoor je alles over de samenwerking tussen Univé en Greenchoice. Jan-Willem Bolhuis en Paulien Jeurissen vertelde hoe ze boeren helpen om asbestdaken te vervangen door zonnepanelen. Welke uitdagingen komen ze tegen? En wat zijn de voordelen voor de boer én het milieu. Glenn van der burg vroeg het allemaal tijdens de uitzending.


Arjan de Putter, eigenaar van 24 uur Waterstof Challenge; Maurice Berix, Transitiestrateeg bij Circulair Zuid Holland; Frank van Montfort Sales Manager Automotive & Mobility bij ProMedia; Dob Brzesowsky, Managing Director bij ESS4U en Tessel Zandstra van Happy Times Magazine gaven in snelle pitches van één minuut hun brandende nieuws in Fast Forward.

In deze uitzending gingen we ook in op het thema ‘De duurzame zorg’. De zorg is namelijk een grote vervuiler en heeft een hoge CO2 uitstoot. Cathy van Beek Klimaataanjager bij Zorg Rotterdam en Chris Bangma, Hoogleraar Urologie leggen uit hoe het anders kan.

Future Friday is elke tweede vrijdag van de maand tussen 12:00 en 13:00 uur te beluisteren en te bekijken via visual radio op newbusinessradio.nl. Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.

Future Friday wordt mede mogelijk gemaakt door: I4nature, Univé, Movares, Duurzaam-ondernemen.nl, het netwerk Groene Groeiers van VNO-NCW en MKB Nederland, Kumasi Drinks, VDL De Meeuw, Blue Field Agency, Happy Times Magazine en SNS Bank.

Luister live