Nieuws

07102024 People Power

Schaamte: hoe ga je ermee om?

Glenn van der Burg spark met Prof. Aukje Nauta en Maarten Schellekens in People Power.

Schaamte is niet iets waar mensen snel over praten. Eigenlijk wil je niets liever dan verdwijnen bij schaamte. Aan de ene kant kan het mensen beperken in hun leven, maar aan de andere kant kan het juist helpen bij het behouden van waarden en normen. Je schamen voor schaamte is niet effectief, er over praten wel. Dat kan nu met het nieuwe kaartspel 'Open Kaart'. Één van de auteurs van het kaartspel is Prof. Aukje Nauta, hoogleraar aan de Universiteit van Leiden. Glenn van der Burg ging met haar in gesprek over dit nieuwe kaartspel.

WELDER is een bedrijf dat andere bedrijven helpt met het meten en verbeteren van de vitaliteit en betrokkenheid van medewerkers. Zij geloven dat iedereen met passie moet kunnen werken en dat elke succesvolle organisatie bestaat uit mensen die vol passie samenwerken. Hoe meet WELDER dit bij hun eigen werknemers en hoe weet je nu hoe het met je mensen gaat? Maarten Schellekens, oprichter van WELDER, vertelde erover in People Power.

Mensen maken het verschil in organisaties. Maar hoe haal jij het beste in je medewerkers naar boven? Hoe richt je een organisatie optimaal in? De antwoorden op deze vragen hoor je elke maandag tussen 14:00 en 16:00 uur in People Power!

People Power is hét online radioprogramma van Glenn van der Burg over de kracht van mensen in organisaties. People Power richt zich op managers, ondernemers en professionals die hun organisatie beter wil laten presteren en hun mensen gelukkiger willen maken in hun werk. Met gasten in de studio, telefonische interviews en de laatste inzichten uit wetenschap en managementliteratuur in vogelvlucht.

Luister live