Nieuws

New Business Radio LIVE! 3 oktober 2024

Topsporters en ondernemers: Wat hebben ze gemeen?

Je hoorde een nieuwe New Business Radio LIVE!.

Zo'n drieënhalf jaar geleden startten Youp Timmermans en Thijmen Tas met AssistentStudent vanuit de minor Ondernemerschap, om scholen te ondersteunen met duurzame oplossingen. Hun missie: het inzetten van studenten voor klassenassistentie, pauzesport en 1-op-1 begeleiding. Nu zijn ze uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor onderwijs en kinderopvang, met het kind centraal. Ron Lemmens ontving Youp Timmermans en Thijmen Tas van AssistentStudent in de studio.

Dennis van der Laan van sportmarketingbureau XpeditionGold schoof aan in de studio om te praten over wat topsporters als Irene Schouten, Nyck de Vries en Marit Bouwmeester met elkaar gemeen hebben. Wat bindt deze topsporters en hoe kunnen hun ervaringen en mentaliteit interessant zijn voor ondernemers en bedrijven?

Ook hoorde je deze aflevering een flink gevulde Newsflash met opvallende berichten over de ontwikkeling van mensen en organisaties én dit keer de Zakelijke Podcast Top 3 van Victor van Tol, medeoprichter van het populaire platform Snappcar.

Elke ondernemer krijgt te maken met veranderende omstandigheden en meningen naarmate het bedrijf groeit. Dit kan uitdagend zijn: koers houden of een nieuwe richting inslaan? Jan van Nederveen van Sparren voor Ondernemers was te gast om hierover te praten. Zijn bedrijf werkt met een netwerk van ervaren topondernemers die fungeren als onafhankelijke sparringpartners. Dit biedt ondernemers een waardevolle kans om met experts van gedachten te wisselen, inzichten op te doen en hun strategie verder te ontwikkelen.

New Business Radio LIVE! is hét magazine programma waar de ontwikkeling van de business en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Met innovaties, ondernemersverhalen, inzichten uit de wetenschap, een ondernemerspitch en een topauteur.

Luister live