Nieuws

People Power 09092024

Gezondheid in jouw organisatie

Glenn van der Burg sprak met Gijs Limborgh en Rutger Blom in People Power.

Werken aan een betere gezondheid valt niet mee en als werkgever invloed uitoefenen op de gezondheid van medewerkers is ingewikkeld. Glenn van der Burg ging erover in gesprek met Gijs Limborgh oprichter van NewU.

Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt zijn er nog altijd veel vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe kunnen we hun positie versterken? En hoe kunnen zij juist van waarde zijn voor jouw organisatie in deze uitdagende tijden? Rutger Blom, onderzoeker aan de Universiteit Utrecht, vertelde er meer over.

Mensen maken het verschil in organisaties. Maar hoe haal jij het beste in je medewerkers naar boven? Hoe richt je een organisatie optimaal in? De antwoorden op deze vragen hoor je elke maandag tussen 14:00 en 16:00 uur in People Power!

People Power is hét online radioprogramma van Glenn van der Burg over de kracht van mensen in organisaties. People Power richt zich op managers, ondernemers en professionals die hun organisatie beter wil laten presteren en hun mensen gelukkiger willen maken in hun werk. Met gasten in de studio, telefonische interviews en de laatste inzichten uit wetenschap en managementliteratuur in vogelvlucht.

Luister live