Nieuws

New Business Radio LIVE! 5 september 2024

Hoe vinden ondernemers hun ‘sweetspot’ in een overvolle markt?

Een nieuwe New Business Radio LIVE! gemist?

Thuisbatterijen zijn sterk in opkomst, vooral omdat energiebedrijven een tarief stellen op de teruglevering van je zonnepanelen. Je zou verwachten dat de thuisbatterijenmarkt een prooi is voor Aziatische bedrijven, maar het Nederlandse TSS4U biedt een alternatief. Hoe krijgt een Nederlands bedrijf dat voor elkaar? Dop Brzesowsky, CEO bij TSS4U, was te gast.

Ook deze aflevering hoorde je een flink gevulde Newsflash met opvallende berichten over de ontwikkeling van mensen en organisaties én dit keer de Zakelijke Podcast Top 3 van Eelco Postma, Marketing Manager bij Hiltermann Lease.

Als je leiding geeft, vraag je je soms vast wel eens af waarom je collega's zich niet als volwassenen gedragen. Spreker, trainer en auteur Sayma Kuipers schreef hier het boek 'Het is hier net een kleuterklas' over. Wat kan een leidinggevende doen om dit gedrag te veranderen?

Lynndell Melles, oprichter en eigenaar van Melles People, is genomineerd voor de EY Emerging Entrepreneur of the Year Award. Met haar passie voor het herdefiniëren van hospitalitynormen zet ze een nieuwe standaard in high-end evenementenorganisatie. Glenn van der Burg ging met haar in gesprek.

New Business Radio LIVE! is hét magazine programma waar de ontwikkeling van de business en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Met innovaties, ondernemersverhalen, inzichten uit de wetenschap, een ondernemerspitch en een topauteur.

Luister live