Nieuws

NBR LIVE! 010824

Gaat de junior accountant verdwijnen door AI?

Je hoorde een nieuwe New Business Radio LIVE! met Glenn van der Burg.

Professionals zoals accountants, advocaten en artsen hebben zeer waardevolle kennis, vaardigheden en dus een stevig tarief. Traditioneel worden ze ondersteund door een leger collega's om zo veel mogelijk waarde uit hun dag te halen. Maar nu is er ook Artificial Intelligence. Wat gaat AI betekenen voor professionals? Te gast was Geert-Jan van der Snoek, CEO van Sdu en lid van de Raad van Toezicht van AiNed.

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondernemerschap? Presentator Glenn van der Burg vroeg het aan Jonathan van Noord, adjunct-hoofdredacteur bij De Ondernemer.

Ook deze aflevering hoorde je een flink gevulde Newsflash met opvallende berichten over de ontwikkeling van mensen en organisaties én dit keer de Zakelijke Podcast Top 3 van Corné Suikerbuik, Manager Marketing en Talent bij AllSolutions. 

Teams waar energie aanwezig is presteren tot wel 40 procent beter, hebben een lager verloop en kennen minder verzuim. Wat is teamenergie en hoe kun je het vergroten? Te gast was Cees van der Zwan, auteur van het boek 'Teamenergie'.

New Business Radio LIVE! is hét magazine programma waar de ontwikkeling van de business en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Met innovaties, ondernemersverhalen, inzichten uit de wetenschap, een ondernemerspitch en een topauteur.

Luister live