Nieuws

Business Update Dematic

Verduurzaamt de supermarktbranche met automatisering?

Een Business Update met Dematic gemist?

Hoe kunnen logistieke automatisering en digitalisering bijdragen aan het verduurzamen van de supermarktbranche, welke voordelen biedt automatisering in de magazijn- en distributieprocessen van de supermarktketens met betrekking tot duurzaamheid en hoe draagt automatisering bij aan energie-efficiëntie in magazijnen?

De Amerikaanse automatiseringsgigant Dematic is al een tijd bezig met deze vraagstukken. Zij ontwerpen, bouwen en ondersteunen intelligente geautomatiseerde oplossingen binnen productie, opslag en distributie. Welke rol kunnen zij spelen voor de maatschappij om duurzame doelen te bereiken?

Tijdens deze Business Update ging Ron Lemmens erover in gesprek met Stijn Wouters, sales manager en specialist magazijnautomatisering bij Dematic.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live