Nieuws

120724 People Work Technology

Summer networking

In deze uitzending van People Work Technology stonden netwerken, cybergevaren en de toekomst van 5G centraal.

Richard Bordes ging in gesprek met Erik de Jong van Thales en Jeroen Meuleman van Geuzenet over de grootste cybergevaren en de impact van de uitrol van 5G, die nu na het sluiten van de veiling gaat beginnen.

Een ander belangrijk onderwerp in de ICT-sector is het vinden van geschikt personeel. Het vinden van gekwalificeerd personeel blijft een grote uitdaging voor bedrijven. Gert-Jan Scheer van M-Search vertelde ons over de do's en don'ts bij het werven van de juiste mensen. 

De beveiliging van ICT-netwerken en data begint bij toegangsbewaking. Patrick van der Veen van Delinea en Ronald Kingma van Access42 zijn experts op dit gebied en bespraken hoe ze de toegang tot netwerken en data kunnen beveiligen en beschermen. 

Daarnaast is er niets fijner dan een helpdesk die je uit de brand helpt als je vastloopt met je laptop. Nerds Platform ondersteunt organisaties bij het bieden van een goede helpdesk aan hun medewerkers. Richard ging in gesprek met Michel Scheidt en Lars Houben, Founder en Managing Partner van Nerds Platform, over hoe ze bedrijven helpen om technische problemen snel op te lossen.

People Work Technology wordt elke tweede vrijdag van de maand, van 14:00 tot 16:00 uur, live uitgezonden op New Business Radio en is achteraf terug te luisteren via alle bekende podcastkanalen.

Luister live