Nieuws

KWS Infra Let's Talk Business 050724

Circulariteit en duurzaamheid in de wegenbouw

Joost Bos en Tim Rietmeijer van KWS waren te gast in Let's Talk Business.

KWS verbindt, dat is de missie letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken ze aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland en het op een duurzame en veilige wijze samen brengen van mensen, bedrijven, overheden en andere stakeholders.

Na succesvolle pilots in Ferwert en Deventer heeft KWS nu ook in Weidum een duurzame weg aangelegd met de Cold Asphalt Recycling Train (C)ART. Deze innovatieve methode zorgt voor een snelle en duurzame aanleg. Samen met de gemeente Leeuwarden zet KWS hiermee stappen op het gebied van innovatie, duurzaamheid en circulariteit. Hoe pioniert KWS met het gebruik van elektrisch materieel? Ron Lemmens ging erover in gesprek met Joost Bos, manager duurzaamheid en innovatie; en Tim Rietmeijer, adviseur duurzaamheid bij KWS Infra.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl.

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl.

Luister live