Nieuws

My Personal Finance 2 juli 2024 buiten foto

Is je kapitaal wel veilig?

My Personal Finance stond in het teken van het beschermen van je vermogen.

Roelof Meijer dook samen met zijn gasten in de wereld van je vermogen en het beschermen daarvan. Wat zijn de tips en tricks op dit gebied? Te gast in de uitzending waren Willem Johannesma van OAKK Capital Partners, Han Dieperink van Auréus, Judith Scherrenberg van My Personal Finance en Raymond Mars van Stichting RegisterExecuteur.

In de talkshow My Personal Finance bespreekt Roelof Meijer maandelijks met zijn gasten verschillende onderwerpen, die voor elke ondernemer van waarde kunnen zijn voor hun persoonlijke financiële planning. In het programma hoor je tips over belastingen, inzicht in de juiste ondernemersvorm en eye-openers over onder meer pensioen, beleggen, hypotheek, testament, vermogensoverdracht en bedrijfsopvolging.

My Personal Finance wordt gepresenteerd door Roelof Meijer. Meijer stond begin jaren negentig aan de wieg van persoonlijke financiële planning in Nederland en sindsdien begeleidt hij ondernemers op het gebied van hun financiële toekomst. Naast zijn advieswerk is Roelof Meijer hoofdredacteur van de Nieuwsbrief Financiële Planning en Nextens Fiscaal Advies.

My Personal Finance is elke eerste dinsdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify) en www.mypersonalfinance.nl.

Luister live