Nieuws

People Power 240624

Kunnen bedrijven zonder arbeidsmigratie?

Een nieuwe aflevering van People Power gemist?

Het perken van migratie is een heikel politiek punt. Waar hebben we het eigenlijk precies over? Wat gebeurt er wanneer het afneemt? Kunnen we zonder of is het essentieel? In deze uitzending besprak Glenn van der Burg het geheel zowel vanuit onderzoek als de praktijk. Te gast waren Zenne Hellinga, promovendus Economische Geografie; Joop Schippers, Hoogleraar Arbeidseconomie aan de Universiteit Utrecht; en Heske Groenendaal, mede-eigenaar van Metaglas Groep & Mview+.

Wat heb jij te doen in de wereld? Welke invloed wil jij hebben in je leven en wat is voor jou echt van belang? In Lef & Liefde staat Bojana Duovski met haar gasten stil bij verbinding met de maatschappij; het werk dat je doet; met de mensen om je heen en met name jezelf. Te gast waren Tessa Cramer, futurist en lector Designing the Future bij Fontys Hogeschool; en Annerieke Coenraads, strategisch programmmanager Veiligheid bij de gemeente Amsterdam.

Elke maandag van 14:00 tot 16:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Luister live