Nieuws

Roland en Geert Broekhuizen DOO 180624

Innovatieve samenwerkingen in de wielersport

Je hoorde weer een nieuwe aflevering van De Ondernemer Onderweg.

Presentator Roland Tameling ging in gesprek met Geert Broekhuizen en Twan van Schie van BEAT Cycling Club over de aanpak rondom de samenwerking van BEAT Cycling Club en BYD. Beide partijen hebben een gedeelde visie en werken samen aan innovatieve oplossingen die verder gaan dan de traditionele wielersport.

De 42ste Geerlig Riemerprijs is uitgereikt aan Gysa Vliegenthart. De 22-jarige studente nam de prijs in ontvangst in de Spykerzaal van IVA Business School. Roland ging er met haar over in gesprek.

Ook dook Roland dieper in de unieke aanpak van het Louwman Museum en de rol van hun nieuwste tentoonstelling. Samen met Sjoerd van Bilsen, conservator bij het Louwman Museum, wierp hij een blik op de fascinerende collectie, maar ook op de ondernemende strategieën die schuilgaan achter het opzetten van zo’n grootschalig evenement.

De Ondernemer Onderweg is tussen 13:00 en 14:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live