Nieuws

Caroline van der Plas en Ron uitslagenavond

Europese verkiezingen: 'De uitslag'

Ron Lemmens deed verslag vanuit Nieuwspoort tijdens de uitslagenavond.

Zondag 9 juni wisten we hoe het nieuwe Europees Parlement eruit ging zien. Inwoners van Nederland en de andere EU-lidstaten gingen vorige week naar de stembus. Ron Lemmens reisde af naar Nieuwspoort en deed verslag tijdens de uitslagenavond. Hoe gaat de nieuwe samenstelling van het Europees Parlement eruitzien en welke meningen zijn daarover te vinden in Nieuwspoort? 

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live