Nieuws

NBR LIVE! 060624

Wat merkt Nederlandse ondernemer van EU-verkiezingen?

Je hoorde Hét magazine programma New Business Radio LIVE! met Martine Hauwert.

Te gast in de studio was Niels van den Bergh van Mint Blue. Martine ging met hem in gesprek over hoe blockchain gebruikers in staat stelt om gegevensbezit te hebben in Web3 en hoe je dit toepast in de echte wereld, zoals bij elektronische facturering.

Ook Henry Robben, professor aan de Nyenrode Business Universiteit en auteur van 'The Customer Leader', schoof aan om te praten over zijn boek, hoorde je een flink gevulde Newsflash en De Zakelijke Podcast Top 3 van Toon van Dijk, directeur van Jamin.

Het 'Cannes Lions International Festival of Creativity 2024' zet de toon voor creativiteit en innovatie in de industrie. Martine belde tijdens de uitzending met Peter Wybenga van Marketing Report, die bij het festival aanwezig is.

Eli Schim van der Loeff van strategisch communicatieadviesbureau Omnicom PR Group was tijdens de uitzending vertegenwoordigd met zijn collega  Amélie Snijders, die ons bijpraatte over de Europese verkiezingen.

Martin Kremer van Univé schoof aan om de recente ontwikkelingen rondom AOV-verzekeringen voor ondernemers te bespreken. Tot slot hoorde je de pitch van Roy van den Anker.

New Business Radio LIVE! is hét magazine programma waar de ontwikkeling van de business en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Met innovaties, ondernemersverhalen, inzichten uit de wetenschap, een ondernemerspitch en een topauteur.

Luister live