Nieuws

People Power 270524

People Management en verbinding

Glenn van der Burg ontving onder meer de Universiteit Utrecht in People Power.

People Management is een skill die van elke leidinggevende verwacht wordt, maar hoe en waar leer je dat? De kunst is om een bewuste balans te vinden tussen het behalen van resultaten en het motiveren van medewerkers. In de praktijk blijkt dat best een uitdaging. Glenn van der Burg ging in gesprek met Eva Knies, Roos Mulder en Julia Penning de Vries van Universiteit Utrecht, over het onderzoeksproject 'The Dark Side of People Management' en de praktijk. 

Wat heb jij te doen in de wereld? Welke invloed wil jij hebben in je leven en wat is voor jou echt van belang? In Lef & Liefde staat Bojana Duovski met haar gasten stil bij verbinding met de maatschappij, het werk dat je doet, met de mensen om je heen. Te gast waren Femke Kaulingfreks, lector Jeugd en Samenleving aan Hogeschool Inholland en bijzonder hoogleraar grootstedeijke vraagstukken (Wibautleerstoel) aan de Universiteit van Amsterdam; en Jurgen Schut, voorzitter van SeederDeBoer en oprichter van Hieroo.

Elke maandag van 14:00 tot 16:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Luister live