Nieuws

Pavle Beslic

De Ondernemer #88

Luister morgen om 11:00 uur naar een nieuwe aflevering van De Ondernemer op New Business Radio.

Na twee mislukte ondernemersavonturen schoot Pavle Beslic raak met het door hem opgerichte uitzendplatform Staffyou. In de uitzending vertelt hij over de stormachtige groei van zijn bedrijf en het leergeld dat hij onderweg naar dat succes betaalde. 

Met een geschat vermogen van ruim 50 miljoen euro is Pavle Beslic één van de succesvolste ondernemers van zijn generatie. Toch was het zo’n tien jaar geleden allerminst zeker dat de zoon van een Servische moeder en Bosnisch-Kroatische vader in 's lands rijkenlijstjes terecht zou komen. Twee ondernemingen redden het niet omdat ze uiteindelijk niet schaalbaar bleken.

Hoe Pavle uiteindelijk van een baan als accountant succesvol de overstap maakte naar de uitzendbranche en Diergaarde Blijdorp, voetbalclub Ajax en grote cateraars tot zijn klanten kan rekenen, hoor je dinsdag in de uitzending. 

Daarnaast gaat presentator Jonathan van Noord in gesprek met Pavle over de strategie achter de groei van Staffyou (hint: TikTok heeft ermee te maken), het belang van data op zijn platform, het leergeld dat hij betaalde tijdens het opschalen van zijn bedrijf en zijn blik op het personeelstekort.

Ook aanwezig zijn Sander Wapperom, de ondernemer achter warmtepompontwikkelaar en -installateur DeWarmte. Tijdens De Pitch komt hij vertellen waarom je in zijn bedrijf moet investeren en hoe hij nog dit jaar minstens 3.000 warmtepompen wil gaan installeren.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live