Nieuws

170524 Let's Talk Business

Optimistisch debat nodig voor energietransitie

Marinus Tabak was te gast in Let's Talk Business.

RWE is een energiebedrijf dat zich de komende jaren steeds meer inzet voor duurzame energiebronnen. Zo willen ze graag een grote rol spelen in de energietransitie. Daarnaast onderzoeken ze innovatieve oplossingen zoals batterijopslag, e-boilers, drijvende zonnepanelen op het water en onderzeese lithium-ion batterijen.

In februari begon de bouw van een grootschalig batterijopslagproject in Nederland. Martine Hauwert sprak hierover met Marinus Tabak, Country Chair van RWE in Nederland. Waarom is het zo belangrijk voor RWE om te verduurzamen?

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl.

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl.

Luister live