Nieuws

Rob Jetten Omnicom

Duurzaam ondernemen in politiek onzekere tijden

Ron Lemmens sprak met Omnicom PR Group in een Business Update.

Het strategische communicatiebureau heeft een whitepaper uitgebracht dat richting geeft aan het Nederlandse bedrijfsleven op het gebied van duurzaam ondernemen in de huidige, politiek onzekere tijd. De publicatie werd in ontvangst genomen door Rob Jetten, minister van Klimaat en Energie, die de cruciale rol benadrukte van de inbreng van ondernemers in het verduurzamingsbeleid van Nederland.

Hoe ziet Omnicom PR Group de rol van bedrijven in het bevorderen van duurzaamheid, vooral gezien het veranderende politieke landschap en de onzekerheden die dat met zich meebrengt? Ron Lemmens ging erover in gesprek met Marjolein Rigter, Director reputatiemanagement; en Eli Schim van der Loeff, Public Affairs Lead bij Omnicom PR Group.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live