Nieuws

Let's Talk Business - Diana van Galen Last en Sonja Poortman van Ir Olav's Globetrotters  080524

Wanna Go Dutch?

Diane van Galen Last en Sonja Poortman van Ir Olav's Globetrotters schoven aan in Let’s Talk Business.

Ir Olav's Globetrotters is een internationale matchmaker tussen Zuid-Afrikaanse specialisten en Nederlandse bedrijven. Zij helpen zo bedrijven te voorzien in het verkrijgen van schaarse vaardigheden wanneer zij die nodig hebben. Ir Olav's Globetrotter heeft als missie dat elke hooggekwalificeerde Zuid-Afrikaan een betere toekomst verdient. Ron Lemmens ging met Diane van Galen Last en Sonja Poortman in gesprek over waarom bijvoorbeeld Zuid-Afrikaanse IT’ers moeiteloos binnenstromen bij Nederlandse bedrijven.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl.

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl.

Luister live