Nieuws

BusinessWise - Kim Hooiveld

Behouden klanten leveren meer op dan nieuwe

Kim Hooiveld en Berith Spoelstra schoven aan in BusinessWise Experts: Rethinking Work.

Kim Hooiveld is werkzaam bij Bright Work Solutions en bestuurslid bij Skills Ambassade. Daarnaast is Kim ambassadeur van het Skills Paspoort en heeft hij de ambitie om het paspoort voor alle werkgevers en werkenden bereikbaar te maken. Wat is dit paspoort precies en hoe staan het bedrijfsleven en de overheid hierin? 

Daarnaast spraken Gerben van Driel en Marieke Dam met Berith Spoelstra. Het behouden van bestaande klanten levert per saldo meer rendement op dan het werven van nieuwe klanten. Dat is in elk geval de overtuiging van retentie-marketeer Berith Spoelstra. Daarnaast won Berith de Startersprijs bij de Freelancer of the Year Awards 2023.

In dit wekelijkse programma 'BusinessWise Experts: Rethinking Work' gaan presentator Gerben van Driel en arbeidsmarkt- en wervingspecialist Marieke Dam in gesprek met verschillende gasten over mensen, werk en de arbeidsmarkt.

BusinessWise Experts: Rethinking Work is er wekelijks op dinsdag van 10:00 tot 11:00 uur. Het (kijk)radioprogramma is te beluisteren op New Business Radio en te zien op YouTube en BusinessWise.nl.

Luister live