Nieuws

Let's Talk Business Athlon 170424

De onomkeerbare opkomst van elektrisch rijden

Paul Bouwmeester van Athlon was te gast in Let's Talk Business.

De zero-emissiezones in binnensteden dwingt ondernemers met een bedrijfswagen tussen nu en 2028 tot de overstap naar een e-bus. Ook voor consumenten wordt elektrisch de toekomst, nu de eerste elektrische occasions op de markt komen. Komend jaar wordt elektrisch rijden beter bereikbaar voor de consument, doordat de eerste EV’s uit de lease komen. Voor de consument die een elektrische auto wil proberen, maar niet het budget heeft voor een gloednieuwe, biedt dat kansen. Deze occasions worden namelijk ook in private lease aangeboden en dat kan qua kosten best interessant zijn.

De opmars van elektrisch rijden is begonnen bij de grotere bedrijven en inmiddels onomkeerbaar. Martine Hauwert besprak de laatste trends op het gebied van elektrisch rijden en blikte vooruit met Paul Bouwmeester, Business Development Director bij Athlon Nederland.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl.

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door E-Expansion en Baaz.nl.

Luister live