Nieuws

Mark Bos - Jonathan van Noord De Ondernemer

De Ondernemer #83

Mark Bos was dit keer de co-host van Jonathan van Noord tijdens De Ondernemer.

Mark Bos begon zijn carrière als politieagent, maar koos uiteindelijk toch om te gaan ondernemen. Hij leverde zijn uniform in en begon een bedrijf in motorkleding. Twaalf jaar lang stond Mark aan het roer van MotorKledingCenter. Hij werkte soms zeven dagen per week om ervoor te zorgen dat het bedrijf zou slagen. Toch besloot hij te stoppen. Samen met zijn partner en kind namen ze een sabbatical, maar begon het ondernemersbloed toch weer te kriebelen. 

Sinds 2023 is hij één van de ondernemers achter de Signpres Group. Het bedrijf streeft ernaar om via verschillende overnames marktleider te worden op het gebied van presentatie-artikelen en binnen- en buitenreclame. Hoe staat het er nu mee en wat zijn de volgende stappen? Jonathan van Noord ging erover in gesprek met Mark Bos.

Verder te gast in de uitzending waren Sacha Martina van Recruiters voor Rechtvaardigheid, Franklyn Haulussy van Gezinsman.nl, Menno van der Zee van The Routing Company (TRC) en Pieter Duijs van ThuysVers.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live