Nieuws

Business Open 3.0 160324

De weg naar effectief leiderschap

Roelof Meijer sprak met zijn gasten over leiderschap tijdens Business Open 3.0.

Roelof Meijer ontving in de uitzending Johan de Haan van GTS Online, leiderschapscoach en trainer van management teams Emmy de Vrieze, Business Performance Leader Nico Hanhart en Mark Reinders van Mind Your Network. Samen doken ze dieper in de wereld van leiderschap.

Business Open
Het radioprogramma Business Open 3.0 maakt onderdeel uit van het zakelijke netwerk Business Open. Het netwerk brengt ondernemers op een aangename en effectieve manier met elkaar in contact met als doel bij te dragen aan elkaars succes. Belangrijk uitgangspunt is dat je elkaar beter leert kennen, zodat je het vanzelfsprekend vindt om elkaar te inspireren, te helpen en aan te bevelen. Inmiddels is Business Open uitgegroeid tot een internationaal netwerk met meer dan 600 leden in Nederland en België.

Elke derde dinsdag van de maand is Business Open 3.0 tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live