Nieuws

Your Next Step - Movares afl 1

Werken bij Movares, de droom van elke ingenieur?

Je hoorde de eerste aflevering van Your Next Step op New Business Radio.

Iedereen maakt tijdens z’n carrière talloze keuzes die je verder helpen in je professionele loopbaan. Al die beslissingen zijn belangrijk, maar soms niet eenvoudig om te maken. Ze hebben namelijk altijd een grote impact op het verdere verloop van je loopbaan. Hoe maak je die keuzes en hoe helpt je werkgever daarbij? Hoe groei jij mee met de ambities van het bedrijf waar je werkt?

In deze aflevering van Your Next Step schoven medewerkers van ingenieursbureau Movares aan. Jonge talenten die al vroeg voor een loopbaan in de railtechniek kozen. Hoe groeien zij, samen met 1200 collega’s, mee met de ambities van Movares? Hoe werkt het bedrijf voor hen en andersom?

Tom Mulder en Casper van Hiel, collega’s bij Movares, vertelden bij Glenn van der Burg welke keuzes zij maken en hoe zij hun loopbaan inrichten. Vanuit het Technisch Management Rail van Movares schoof Wouter Bisschop aan. Hoe zorgt hij dat zijn collega’s uitgedaagd blijven in het werk wat ze doen?

Your Next Step
Wat is de volgende stap in jouw carrière en hoe ga je die zetten? Heb je meer kennis nodig? Andere vaardigheden? Moet je je meer profileren als expert of ben je toe aan een andere werkgever? In Your Next Step krijg je inzichten van experts, hoor je inside information van de mooiste werkgevers en vragen we bijzondere mensen naar hun carrière. 

In Your Next Step praat presentator Glenn van der Burg over die belangrijke keuzes. Samen met werknemers, managers en beslissers praat hij met jou over de plek waar je misschien wel het meeste tijd doorbrengt: je werk. Wat wordt jouw volgende stap?

Het programma is ook terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live