Nieuws

MAX(BI) let's talk business

Digitalisering is meer dan CRM

Ron Lemmens sprak met Marc van de Weerd en Alexander Schlösser van MAX-BI.

Digitalisering speelt tegenwoordig een belangrijke rol in de strategieën van bedrijven. Daarom is het vinden van oplossingen die naadloos aansluiten bij de behoeften van een organisatie essentieel. Bij MAX-Business Intelligence (MAX-BI) begrijpen ze dit als geen ander. Daarom is hun aanpak gericht op het leveren van op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij het proces en het IT-landschap van de klanten, waardoor zij optimaal kunnen profiteren van digitalisering.

De oplossingen van MAX-BI, of het nu gaat om CRM, verkoopondersteuning, rapportages of dashboards, worden ontwikkeld met de processen van de klanten in gedachten. Dit betekent geen lange trainingsperiodes en directe impact op de bedrijfsresultaten. Hoe verschilt deze aanpak van standaard IT-oplossingen en welke voordelen biedt dit voor klanten? Ron Lemmens ging erover in gesprek met Marc van de Weerd en Alexander Schlösser, oprichters van MAX-Business Intelligence (MAX-BI).

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl.

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door E-Expansion en Baaz.nl.

Luister live