Nieuws

Landgoed de Salentein

Van Argentijnse passie tot Hollandse trots

Ron Lemmens ontving Robert en Rik van Landgoed De Salentein in Let's Talk Business.

Landgoed De Salentein raakte bijna dertig jaar geleden in de ban van Argentinië. De oprichter, Mijndert Pon, kwam er op wereldreis en raakte verknocht aan het land. Hij kocht er een oude finca en plantte er druiven om wijn van te maken. Tegenwoordig staat Salentein naast wijn voor het vlees van eigen runderen, granen, maïs, soja en fruit. Ron Lemmens ging over het landgoed in gesprek met operationeel manager Robert Leussink en Rik Jansma, Executive Chef bij Landgoed De Salentein.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl.

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door E-Expansion en Baaz.nl.

Luister live