Nieuws

Mark Tuitert en Jonathan van Noord De Ondernemer

De Ondernemer #82

Mark Tuitert was de co-host van Jonathan van Noord tijdens De Ondernemer.

Samen met zijn compagnon richtte Mark Tuitert enkele jaren terug 'FIRST Energy Gum' op. De kauwgom biedt volgens de ondernemer extra energie om topprestaties neer te zetten. Door het kauwen wordt de cafeïne direct opgenomen in je bloed en de gom is suikervrij, dus er is geen suikerdip of inkakmomentje. Hoe staat het nu met het bedrijf? Nieuwe samenwerkingen, meer verkooppunten en/of andere noviteiten die in het vat zitten? We hoorde het tijdens De Ondernemer.

Mark Tuitert is ook bestsellerauteur van de boeken 'DRIVE' en 'FLOW'. In dat laatste boek laat hij zien hoe je met de stoïcijnse mindset de uitdagingen van het leven en als ondernemer aangaat. Hoe blijf je trouw aan jezelf, houd je oog voor anderen en kun je onder alle omstandigheden soepel koers houden? Ook zal hij het nog uitgebreid gaan hebben over de Dag van de ZZP’er, zaterdag 13 april, waar de sportieve ondernemer als spreker het onderwerp ‘de stoïcijnse mindset’ eveneens aansnijdt.

Verder te gast in de uitzending waren Michelle Ekkelkamp van World Trade Center Twente, Kilian Schaap van Kleine Grote Denkers, Harry Kuiper van ZZP Nederland, Heleen de Hertog van Howtotalk en Linda Dammers van Station Bergweg.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live