Nieuws

Jos Burgers De Ondernemer

De Ondernemer #81

Marketing-expert Jos Burgers schoof aan als hoofdgast bij De Ondernemer.

Jos Burgers is één van de meest gevraagde managementsprekers in ons land. Hij was tien jaar werkzaam in verkoop- en marketingfuncties bij een technische groothandel. Na een studie Bedrijfseconomie aan Tilburg University was Burgers ruim tien jaar als docent Marketing & Marktonderzoek verbonden aan Fontys Hogescholen in Eindhoven. Daarna adviseerde hij gedurende een tiental jaren bedrijven en instellingen op het terrein van strategie, marketing en klantgerichtheid. Tegenwoordig richt de expert zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops en seminars.

Over boeken gesproken: in maart verscheen zijn meest recente boek: 'Superfijne Klanten - Hoe kom je eraan?'. Jos en Jonathan spraken uitgebreid over de inhoud van het boek en vooral: wat kan jij er als ondernemer mee? Hoe kom je aan klanten waar je blij van wordt en hoop jij dat ze vanzelf naar je toekomen?

In de uitzending hoorde je uiteraard ook weer een nieuwe editie van De Pitch. Dit keer schoof Reinoud Volbeda, mede-oprichter van Frisian Seeds aan in de studio. Verder te gast in de uitzending waren Anne de Korte van Shopping Awards winnaar Dutchies, Wencke Ester-Lorber van Great Place to Work, Anita Borsboom van Zicht adviseurs en Maarten Biermans van PROW Capital.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live