Nieuws

LTB Trade Republic met Erik Mauritz

Beleggen in ETF’s, een trend die steeds groter wordt

Erik Mauritz van Trade Republic schoof bij Martine Hauwert aan in Let's Talk Business.

Trade Republic is een beleggingsplatform met een duidelijke missie. Ze willen graag iedereen in staat stellen om op een gemakkelijke en veilig toegankelijke manier een vermogen te kunnen opbouwen via een financieel platform zonder vaste kosten. Waarom zou je überhaupt beleggen en wat houdt men tegen om te gaan beleggen? Martine Hauwert dook met Erik Mauritz, Senior Advisor bij Trade Republic, in de wereld van beleggen. 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl.

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl.

Luister live