Nieuws

people power 25032024

Koerskaart helpt bij goed gesprek over hybride werken

People Power stond in het teken van hybride werken.

Hybride werken is in elke organisatie en zelfs per afdeling anders georganiseerd. Er zijn hier geen kaders of richtlijnen voor. Hoe pak je dit aan en wat is een juiste manier om zowel aan de wensen van de werkgever als de werknemer tegemoet te komen?

Zouden we kunnen stellen dat misschien wel de functie van woon- en werkomgeving omgedraaid is? Dat we thuis 'het werk' verrichten en op het werk komen voor de sociale en menselijke interactie? Glenn van der Burg nam vanuit een ander perspectief hybride werken onder de loep samen met Luc Dorenbosch van de Nederlandse Stichting voor Psychotechniek, Martijn Smit van de Universiteit Utrecht en Jannes van der Velde van AWVN.

Elke maandag van 14:00 tot 16:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Luister live