Nieuws

Business Update Cloudflare 200324

Bescherming tegen AI met AI

Je hoorde een Business Update met Cloudflare op New Business Radio.

Nu AI steeds meer zakelijk wordt toegepast neemt namelijk ook het aantal met AI gecreëerde cyberaanvallen toe. Deze zijn met traditionele beveiligingsoplossingen moeilijk of niet tegen te houden. ICT-specialist Cloudflare introduceert twee AI-gebaseerde security-oplossingen die bedrijven moeten helpen hun security te verbeteren. Enerzijds om specifieke aanvallen op de AI-toepassingen van bedrijven en anderzijds om met AI-gemaakte aanvallen tegen te houden.

Wat zijn de nieuwe generatie cyberdreigingen gerelateerd aan de ontwikkeling van AI en hoe houdt je die tegen? Martine Hauwert sprak er tijdens deze Business Update over met Tony van den Berge, Vice President European Regional Markets van Cloudflare.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live