Nieuws

PVVN 11032024

Technologie van neuromodulatie

Ron Lemmens ontving de PVVN in Let's Talk Business.

De Patiëntenvereniging voor Neuromodulatie (PVVN) biedt een ondersteuningssysteem voor mensen met neurostimulatoren of medicijnpompen. Door middel van bijeenkomsten, lotgenotencontact, online platforms en haar ledenmagazine 'De Stimulans', voorziet de PVVN in informatie en gemeenschap. Persoonlijke ervaringen worden gedeeld en technologische aspecten zoals toegang tot zorg worden aangepakt. Kortom, de PVVN staat zij aan zij met neuromodulatiepatiënten, hen ondersteunend op hun reis naar welzijn en herstel.

Hoe heeft de PVVN de toegang tot neuromodulatietechnologie verbeterd en wat zijn de belangrijkste uitdagingen geweest bij het bevorderen van deze toegang, met name in termen van indicaties en vergoedingen door zorgverzekeraars? Ron Lemmens ging erover in gesprek met penningmeester Judith de Meester, secretaris Ine Hemelsoet en Gosse-Jacob Sprietsma, extern adviseur bij de PVVN.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl.

Luister live