Nieuws

270224 De Ondernemer

De Ondernemer #77

Dit keer schoof Jasmijn Kok, mede-oprichter van Nina.care, aan bij Jonathan van Noord tijdens De Ondernemer.

Zussen Jasmijn en Lyla Kok zijn de oprichters van Nina.care, een platform voor oppasdiensten. De twee zussen willen graag dat ouders van het leven genieten, wetende dat hun kinderen in goede handen zijn. De app van de oppasdienst zorgt ervoor dat opvang zó geregeld is.

Daarnaast vinden Jasmijn en Lyla het belangrijk dat aangesloten au pairs en oppassers goede begeleiding krijgen. Door het aanbieden van evenementen, gecertificeerde trainingen en een in-house academy zijn ze volgens Jasmijn en Lyla écht onderdeel van het team. Jasmijn Kok schoof deze keer als hoofdgast bij presentator Jonathan van Noord aan en legde hem haarfijn uit wat Nina.care zo bijzonder maakt en welke plannen ze hebben voor binnen- en buitenland.

Verder te gast in de uitzending waren: Homam Karimi, CEO en medeoprichter van Studytube; Hans Scheffer, oprichter en CEO van Helloprint; geldstroom-expert Janine van Vliet van Koken met Cijfers; en in De Pitch hoorde je Casper Hendriks van ONWINE.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live