Nieuws

Anders Werken 230224

Modern zaken doen

Anders Werken stond in het teken van normen en waarden in de zakelijke wereld.

In een tijd waarin de grenzen tussen werk en privé vervagen en technologie ons steeds meer verbindt, worden normen en waarden binnen de zakelijke wereld voortdurend op de proef gesteld. Deze evolutie stond centraal in de uitzending van Anders Werken. 

Olivier de Neve en Mike Stern gingen in gesprek met Kathelijne Drenth van The Twelve, Progress Partners; en Henk Slabbekoorn over de informele houding ten opzichte van online communicatie, waarbij het niet nakomen van afspraken zonder berichtgeving een groeiend probleem lijkt te zijn. 

We zijn anders gaan werken en dit brengt veel uitdagingen met zich mee want er is veel veranderd de afgelopen periode. Bedrijven worstelen nog met de nieuwe werkmix en hier liggen veel uitdagingen, maar ook kansen. Hoe gaan we om met de nieuwe werkmix en de uitdagingen en kansen voor het management van bedrijven? Hoe kunnen we dit zo effectief mogelijk inrichten en het anders werken succesvol implementeren?

Anders Werken, het programma over de nieuwe werkmix, wordt gemaakt in samenwerking met de kennispartners van de Anders Werken Summit.

Luister live