Nieuws

De Ondernemer 130224 Armin Vahabian

De Ondernemer #75

Armin Vahabian van burgerketen Fat Phill's was te gast tijdens De Ondernemer.

Met zeventien locaties in vijftien steden is Fat Phill’s de snelstgroeiende burgerketen in Nederland. De man achter het idee? De 28-jarige Armin Vahabian. Hoe hij dit voor elkaar kreeg, vertelde hij tijdens De Ondernemer.

Op reis door Amerika kreeg Armin Vahabian een ingeving. Waarom kun je daar wel kwalitatieve burgers en sandwiches eten en komen wij hier niet verder dan pistoletjes? Dus begon hij Fat Phill’s: een combinatie van een foodtruck, burgertent en een sandwichshop in één. Inmiddels bestaat Fat Phill’s vijf jaar en is de keten te vinden van Groningen tot Tilburg en van Den Haag tot Almere. Maar dat is niet alles. In januari kwam Armin met het nieuws naar buiten dat dit voorjaar de eerste franchise locatie in London zijn deuren opent.

Met een overeenkomst voor 100 vestigingen in de komende jaren lijkt een verovering van het Verenigd Koninkrijk slechts een kwestie van tijd. Het doel van Armin is dan ook duidelijk: over tien jaar wil hij 500 locaties aantikken. Wat is het geheim van Fat Phill’s? Hoe kiest Armin zijn franchisers uit en waar eindigt dit ondernemersavontuur? Je hoorde het in De Ondernemer.

Verder te gast waren Ricardo van Popering van Robert Half, Arthur van der Lee van Dutch Climate Systems, Sjoerd de Kreij van Typetone en Mathew Welson van Peukenzee.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live