Nieuws

People Power 120224

Doorzetten, emoties en succesverhalen

Je hoorde een nieuwe aflevering van People Power met Glenn van der Burg.

"Het geloof in je eigen visie en passie vormt de kern van succesvol ondernemerschap", dat is wat Ergin Borova, sociaal ondernemer bij Orange Melons en auteur van 'Huispoezen & Buitenkatten', ons leert. In zijn inspirerende verhaal moedigt hij anderen aan om niet te aarzelen, maar juist om actie te ondernemen, zelfs als de omgeving ontmoedigend is. Ergin Borova deelde zijn persoonlijke ervaringen van doorzettingsvermogen en hoe deze hebben geleid tot zijn sociaal ondernemerschap en het schrijven van zijn boek. 

Wil je werkelijk succesvol zijn als ondernemer, dan moet je je emoties niet langer negeren. Niet alleen voorkom je zo dat ze je tegenwerken, maar je kunt ook juist hun kracht gebruiken om je ambities en intenties te realiseren. Hoe doe je dat? Glenn van der Burg ging erover in gesprek met Monique Schuurmans, auteur van 'Echte ondernemers huilen (niet)'. 

Elke maandag van 14:00 tot 16:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Luister live