Nieuws

Anneke van Zanen NOC*NSF - Van A tot Z Succesvol 080224

Hoe maak je de Spelen tot een succes?

Hessel Jan Smink ging in gesprek met Anneke van Zanen-Nieberg.

Anneke van Zanen-Nieberg is een ervaren topconsultant bij VanBerkel Professionals en voorzitter van NOC*NSF. 

Hessel Jan Smink ging met haar in gesprek over hoe TeamNL zich voorbereidt op de Olympische Spelen in Parijs. Het managen van verwachtingen, het omgaan met druk en het opbouwen van een sterk ondersteunend netwerk zijn cruciale aspecten van deze voorbereiding. 

De voorbereidingen voor de Olympische Spelen in Parijs zijn een complex en uitdagend proces, maar met de juiste aanpak en samenwerking kunnen de Nederlandse atleten hun potentieel maximaliseren. Hoe bereidt je je voor op de Olympische Spelen? Wat komt er bij kijken? Welke valkuilen zijn er en wat zijn eigenlijk de TeamNL doelen? 

Van A tot Z Succesvol inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Er wordt ingegaan op wat succes nu eigenlijk is, wat betekent het voor je en hoe ga je er mee om? 

Het programma is elke tweede donderdag van de maand tussen 11:00 en 12:00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live