Nieuws

Martijn Geerdink De Ondernemer 060224

De Ondernemer #74

Je hoorde een nieuwe aflevering van De Ondernemer met Jonathan van Noord.

Hoe groei je in vijf jaar uit van een plaatselijke meubelboulevard tot een online interieurwinkel die actief is in drie landen en jaarlijks 250.000 producten verkoopt? Die vraag stond centraal toen Martijn Geerdink, mede-oprichter van HUUS.nl, aanschoof in De Ondernemer.

Toen Martijn Geerdink in 2018 startte met online marketing had hij niet kunnen bedenken dat het zo snel zou gaan. Hij plaatste een Facebook advertentie voor zijn meubelwinkel 'HUUS' en binnen een korte tijd verkocht hij tientallen keren per dag hetzelfde bijzettafeltje.

Hoe heeft hij zo snel kunnen groeien? Hoe kun je als ondernemer slim gebruikmaken van social media en hoe zorg je ervoor dat je niet té snel groeit? Het zijn allemaal vragen die aan bod kwamen tijdens De Ondernemer.

Toen was hij nog de eigenaar van twee woonboulevards, inmiddels is HUUS.nl een online woonwinkel met zes fysieke locaties, meer dan 160 medewerkers en een magazijn van 14.000 vierkante meter. Bovendien is Martijn een sponsorovereenkomst aangegaan met de club waarvan hij al jaren supporter is: FC Twente.

Verder te gast waren mobiliteits-expert Roland Tameling, Berend Eberson van Grünten, Thibaud van der Steen van No Waste Army, Pieter van Beusekom van Phatfour en Jan Willem de Jong van iwell.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live