Nieuws

My Personal Finance 060224

Vermogensbescherming

My Personal Finance stond in het teken van het beschermen van je vermogen.

Hoe kun je jouw financiële belangen effectief beschermen? In deze uitzending was er aandacht voor de beurs, private debt, testamenten, verzekeren en de allernieuwste ontwikkelingen rondom de woekerpolis.

Roelof Meijer ging in gesprek met Willem Johannesma van OAKK Capital Partners, Raymond Mars van Stichting RegisterExecuteur, Han Dieperink van Auréus, Judith Scherrenberg van My Personal Finance en René Graafsma.

In de talkshow My Personal Finance bespreekt Roelof Meijer maandelijks met zijn gasten verschillende onderwerpen, die voor elke ondernemer van waarde kunnen zijn voor hun persoonlijke financiële planning. In het programma hoor je tips over belastingen, inzicht in de juiste ondernemersvorm en eye-openers over onder meer pensioen, beleggen, hypotheek, testament, vermogensoverdracht en bedrijfsopvolging.

My Personal Finance wordt gepresenteerd door Roelof Meijer. Meijer stond begin jaren negentig aan de wieg van persoonlijke financiële planning in Nederland en sindsdien begeleidt hij ondernemers op het gebied van hun financiële toekomst. Naast zijn advieswerk is Roelof Meijer hoofdredacteur van de Nieuwsbrief Financiële Planning en Nextens Fiscaal Advies.

My Personal Finance is elke eerste dinsdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify) en www.mypersonalfinance.nl.

Luister live