Nieuws

260124 Anders Werken

De toekomst van Anders Werken met AI

Anders Werken stond dit keer in het teken van AI en ChatGPT.

Anders werken, waar staan we nu eigenlijk? Het verloopt momenteel allemaal stroperig en bedrijven zijn pas op de plaats aan het maken om eerst een goede inventarisatie te maken. Waar staan we, waar staan de medewerkers en waar is behoefte aan?

Welke trends en ontwikkelingen zien we verder in de markt? AI en ChatGTP hebben een enorme impact, maar waar iedereen de klok hoort luiden, weet niemand echt waar de klepel hangt. Zijn AI en ChatGTP echt zo nieuw of werken veel bedrijven hier al langer mee? Wat zijn verder de toekomstverwachtingen voor HR, IT en Facility Management voor de komende periode als het gaat om het inzetten van AI en ChatGPT? 

Dit en meer bespraken Ron Lemmens en Mike Stern met gasten Maarten Eekels, Global Director Data & AI en CTO Netherlands bij Rapid Circle; en Han Mesters, Sector Banker Zakelijke Dienstverlening bij ABN AMRO.

Verder was er ook aandacht voor De Week van het Anders Werken, van 18 t/m 21 maart, in aanloop naar de Anders Werken Summit, die op 18 juni gaat plaatsvinden.

We zijn anders gaan werken en dit brengt veel uitdagingen met zich mee want er is veel veranderd de afgelopen periode. Bedrijven worstelen nog met de nieuwe werkmix en hier liggen veel uitdagingen, maar ook kansen. Hoe gaan we om met de nieuwe werkmix en de uitdagingen en kansen voor het management van bedrijven? Hoe kunnen we dit zo effectief mogelijk inrichten en het anders werken succesvol implementeren?

Anders Werken, het programma over de nieuwe werkmix, wordt gemaakt in samenwerking met de kennispartners van de Anders Werken Summit.

Luister live