Nieuws

Business Update Quarant Jos Poels 180124

De kracht van geodata

Jos Poels schoof aan bij Martine Hauwert tijdens een Business Update.

In een tijd waarin data-gedreven werken een cruciale rol speelt in de efficiënte werking van organisaties, is het integreren van geodata een logische stap voor lokale overheden. Geodata biedt niet alleen inzicht in ruimtelijke aspecten, maar draagt ook bij aan een betere samenhang tussen verschillende beleidsterreinen.

Met partners zoals Quarant, die lokale overheden ondersteunen in hun digitale transformatie, kunnen gemeentes een krachtig data fundament bouwen dat de basis vormt voor een doelmatige en klantgerichte dienstverlening.

Wat is geodata precies en wat zijn de voordelen? Hoe kun je werken aan een stevig data fundament onder je datahuis? Martine Hauwert ging erover in gesprek met Jos Poels, Partner & Consultant bij Quarant.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live