Nieuws

De Ondernemer Marlene ten Ham 160124

De Ondernemer #71

E-commerce stond centraal in een nieuwe De Ondernemer.

Hoe zet je een goede webshop op, hoe haal je er zo veel mogelijk resultaat uit en wat zijn de trends voor 2024? Deze en andere vragen stonden centraal in De Ondernemer.

Wie actief is in de wereld van e-commerce, wil uiteraard zoveel mogelijk resultaat halen uit die digitale activiteiten. Om je daarmee te helpen, worden binnenkort weer de Webwinkel Vakdagen gehouden.

In De Ondernemer werd alvast een voorproefje genomen op deze inspiratiedagen met een speciale thema-uitzending die geheel in het teken stond van e-commerce. Tal van experts en ondernemers deelde hun kijk en kunde.

Zo was Marlene ten Ham, directeur van Thuiswinkel.org, te gast. In die rol maakt ze zich hard voor een sterke e-commercesector in Nederland en kan als geen ander de ontwikkelingen duiden. Bovendien is ze dagvoorzitter tijdens de Webwinkel Vakdagen. Wat zijn de belangrijkste thema’s voor 2024? Marlene vertelde het.

Daarnaast sloten ook e-commerce-expert en China-deskundige John Lin, salesexpert Wessel Berkman, Mark van den Berg van Spotler, Almar Fernhout van Smyle en van Joris Knoben, hoogleraar Strategie en Ondernemerschap, aan.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live