Nieuws

271223 Business Update MONO-Zakelijk

De Helden van de weg

In de laatste Business Update van 2023 ging het over MONO Helden.

Als mkb’er komt er veel op je af. Zo is het lastig om aan personeel te komen, blijven (energie)kosten stijgen en gaat de digitalisering door. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van je medewerkers, óók onderweg. Als MONO Held stuur je op veiligheid in het verkeer. Je zegt toe werk te maken van een bewust mobiliteitsbeleid met afspraken en maatregelen. 

Ron ontving in de studio Ivo Brons van MONO-Zakelijk, onderdeel van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Samen gingen ze in gesprek over het hoe en waarom van MONO Helden.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live