Nieuws

Marieke Mantje Mazda

Extra rotatiemotor voor meer kilometers

Ron Lemmens sprak met Marieke Mantje in een Business Update.

Is de MX-30 R-EV een aantrekkelijke auto voor een zakelijke rijder? De MX-30 R-EV is 's werelds eerste elektrische auto met een extra rotatiemotor om de actieradius tot 680 kilometer te vergroten. Alle dagelijkse ritten tot 85 kilometer rijdt deze auto elektrisch en bij langere reizen laadt deze rotatiemotor de accu vanzelf bij. Ron ging erover in gesprek met Marieke Mantje van Mazda Nederland.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live